Wij vinden het talent
dat bij jouw bedrijf past.

Wij specialiseren ons in professionele matchmaking.
Samen gaan we op zoek naar het ideale profiel
voor het aanwerven van een bediende in jouw bedrijf.

We werken hyper efficiënt, transparant en toegewijd om telkens weer de perfecte match te realiseren.

Persoonlijke aanpak

Als professionele matchmakers vinden wij dé match door een heel persoonlijke aanpak met de focus op open communicatie en discretie, zowel voor jouw bedrijf als voor de kandidaat.

Ontzorging op alle vlakken

Wij ontzorgen jou in de sollicitatieprocedure als HR-partner door gericht en dedicated te gaan werken met de verworven informatie tijdens een persoonlijke kennismaking.

No cure no pay

Bij opstart van de zoektocht zetten wij onze expertise gratis in om dé matchende kandidaat te vinden, onze inspanningen worden pas vergoed als wij onze job als matchmakers succesvol hebben voltooid. We beogen te allen tijde een lange termijnsamenwerking.

Andere wervingskantoren sturen mij een hooiberg. BUR.O recruitment stuurt me keer op keer de naald!

Hoe het werkt

Om je een duidelijk idee te geven hoe wij te werk gaan, schetsen we in 3 stappen kort ons plan van aanpak.

1. Opmaak vacature

Wij nemen de vacature in detail op bij een persoonlijke kennismaking, waar wij alle mogelijke informatie verzamelen om een heel goed beeld te vormen van de vacature en jouw bedrijf in kwestie. Dit is enorm belangrijk om meteen op dezelfde golflengte te zitten in welk talent de ideale match kan vormen.

2. Verspreiding van de vacature

Je ontvangt een duidelijk samenwerkingsvoorstel. Na akkoord gaan wij aan de slag en schrijven we de vacature uit op basis van verworven informatie tijdens onze kennismaking. De vacature wordt gepost op diverse job-boards en we gaan actief op zoek naar de passende match. bur.o recruitment werkt onder het ‘no cure no pay’ principe: vinden we geen juiste match, dan rekenen wij geen kosten aan.

3. Profielschets

Wanneer wij een geschikte kandidaat vinden, sturen we niet zomaar een cv door. We maken een duidelijke profielschets waarin alle relevante informatie wordt voorzien, op basis van onze expertise.

Tijdens de sollicitatieprocedure organiseren wij het volledige proces en begeleiden we zowel jou als de kandidaat tot en met de loononderhandelingen.

Marisa
matchmaker
bij bur.o recruitment

Marisa recruiter bij bur-o

“Ik krijg enorm veel voldoening in mijn rol als matchmaker omdat ik bedrijven kan ontzorgen in hun zoektocht naar talent en omdat ik kandidaten kan helpen om bij het bedrijf aan de slag te gaan die bij hen past.

Die impact die we creëren voor bedrijven en talenten is toch heel bijzonder.”

Privacy

Waarom verzamelen we bij bur.o persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met je te kunnen opnemen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@bur-o.be of op het nummer 0477 / 71 70 02 of 0477 / 52 44 22.