Matchmakers voor talenten

Bij bur.o recruitment gaan we op een heel persoonlijke manier op zoek naar de ideale match tussen kandidaten en bedrijven. Bur.o recruitment is een zijtak van bur.o outsourcing, dat flying office assistants of flying office consultants inzet bij bedrijven die daar nood aan hebben. Bur.o wordt geleid door Laurence en Valerie.

Laurence en Valerie bur.o outsourcing

Voor kandidaten

Een job vinden met persoonlijke en discrete begeleiding? Matchmaker Marisa staat voor je klaar!

Voor bedrijven

Wij zoeken met een duidelijk plan van aanpak naar nieuw talent voor jouw bedrijf. Laat je begeleiden door Marisa, de matchmaker van bur.o.

Toen ik mijn eerste contact had met Marisa wist ik nog niet dat zij op korte tijd dé verandering voor mij zou brengen. Als senior op zoek gaan naar een nieuwe job is niet eenvoudig. Maar Marisa zag daarin een uitdaging, had het lef mij voor te stellen en ondersteunde mijn kandidatuur voor 100%.

Een maand later kon ik starten bij mijn nieuwe werkgever. En inderdaad, de match is er wel degelijk! Zo blij met en in mijn nieuwe job.

Ondertussen hebben wij hier al verschillende mensen rondlopen die met ons gematcht werden door Marisa en voortreffelijk werk leveren. De kunst en de moed om niet iedereen die een beetje beantwoordt aan onze vragen en eisen op gesprek te sturen beheerst ze voortreffelijk.

Vandaar is mijn concentratie zeer hoog als ik dan toch eens een kandidaat van bur.o recruitment zie. Anderen sturen mij de hooiberg en Marisa stuurde mij al enkele keren de naald!

Tijdelijke versterking nodig?

Met ons zusterbedrijf bur.o outsourcing zetten we onze flying office assistants in om tijdelijke bijstand te bieden. 

Marisa
matchmaker
bij bur.o recruitment

Marisa recruiter bij bur-o

Maak kennis met matchmaker Marisa

“Bij bur.o ben ik professioneel thuisgekomen, hier krijg ik de kans om verder te schrijven aan ons verhaal, samen met twee top-onderneemsters, vanuit onze passie en altijd gebaseerd op onze normen en waarden.”

Privacy

Waarom verzamelen we bij bur.o persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met je te kunnen opnemen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@bur-o.be of op het nummer 0477 / 71 70 02 of 0477 / 52 44 22.